Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV Observator, în mijlocul infernului din Grecia. Imagini apocaliptice în apropiere de vama Kulata

Incendii noi apar de la o oră la alta în Grecia, în timp ce pompierii se luptă cu orele să stingă focarele vechi. Este o bătălie contra cronometru la care e martoră şi o echipă Observator. Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator, a văzut dezastrul cu ochii lui şi are mai multe detalii.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 04.08.2021, 21:05

Vezi și

Vorbim despre imagini apocaliptice pe care din păcate le vedem mai la tot pasul în regiuni importante de pe aproape tot teritoriul Greciei. Noi suntem undeva în regiunea Kirias, iar ca să vă faceţi o idee este vorba despre o regiune extrem de populată, cu un număr destul de mare de oameni care se află undeva la aproximativ 30-40 de kilometri de vama Kulata, pe acolo pe unde foarte, foarte mulţi români continuă să intre în Grecia.

Ceea ce vedeţi în imagini este doar o mică parte din cele două, poate trei mii de hectare care au fost pârjolite de flăcări. Incendiul a izbucnit undeva în jurul prânzului şi pe care pompierii în continuare încearcă să-l stingă. Foarte multe elicoptere au încercat să stingă incendiul din aer. În Atena, de asemenea, vorbim despre multe localităţi şi suburbii ale capitalei care au fost cuprinse de flăcări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV Observator, în mijlocul infernului din Grecia. Imagini apocaliptice în apropiere de vama Kulata