Antena Meniu Search
x

Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul Lamborghiniului său, ieri seară. Artistul le-ar fi explicat poliţiştilor că nu consumase niciun fel de substanţă interzisă, ci s-a aflat lângă persoane care ar fi fumat cannabis iar el doar a inhalat vaporul din aer. 

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 14:20

Artistul de 35 de ani a fost prins ieri seară drogat de poliţiştii din Ilfov, în timp ce îşi conducea una din maşinile de lux. Acesta era îmbrăcat doar în halat şi în lenjerie intimă. 

Rezultatul drugtestului a ieşit pozitiv la substanţa cannabis. Dorian le-ar fi explicat oamenilor legii că el nu a consumat niciun fel de drog, ci aflat la o petrecere a inhalat vaporul din aer. 

Cântăreţul a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor