Antena Meniu Search
x

O pompă de alimentare dintr-o benzinărie din Galaţi a explodat. O maşină a fost avariată

Au fost momente de panică în această dimineaţă într-un cartier din Galaţi.  O explozie puternică i-a îngrozit pe oamenii care erau într-o staţie peco.

Vezi și

Au fost momente de panică în această dimineaţă într-un cartier din Galaţi.  O explozie puternică i-a îngrozit pe oamenii care erau într-o staţie peco. În acel moment, capacele de la o pompă de alimentare au sărit într-o maşină. Nu era nimeni în autoturism şi, din fericire, deflagraţia nu a fost însoţită de incendiu. Iar staţia a fost închisă.

O explozie care a făcut capacele de la o pompă să sară pur şi simplu din îmbinări şi să lovească portierele unui autoturism. 

De la o alimentare a fost şi explozia. După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pompierii au stabilit că totul a pornit de la un şofer care a alimentat folosind recipiente neconforme. 

După alimentare s-a format o acumulare de vapori într-un canal tehnologic, iar din cauza aceasta şi a electricităţii statice s-a produs explozia de mică intensitate. 

Angajatul staţiei, care ar fi trebuit să supravegheze pompele, a fost amendat cu 1000 de lei de către ISU Galaţi. În acest caz şi poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O pompă de alimentare dintr-o benzinărie din Galaţi a explodat. O maşină a fost avariată