Antena Meniu Search
x

Foto Explozie într-o locuinţă din Iaşi. Bărbat scos inconştient dintre dărâmaturi, în timp ce soţia lui a reuşit să se evacueze

Un incendiu și o explozie s-au produs marți dimineață într-un imobil din localitatea ieșeană Cârlig.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 10:05

Reprezentanții ISU Iași au anunțat că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze. La fața locului au fost trimise două autospeciale de intervenție și stingere, un modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic și o echipă de prim ajutor.

Un bărbat în stare gravă

Pompierii au descoperit o butelie din care ieșea gaz. Proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost evacuat de sub dărâmături și a fost transportat la ambulanță. Ulterior, victima a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași. O femeie s-a autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

Din locuință au fost scoase trei butelii de GPL. În urma exploziei imobilul a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost folosirea focului în spații închise, au precizat pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie într-o locuinţă din Iaşi. Bărbat scos inconştient dintre dărâmaturi, în timp ce soţia lui a reuşit să se evacueze