Antena Meniu Search
x

Video Explozie la Uzina Mecanică din Cugir: Un muncitor s-a ales cu arsuri grave pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, după ce o soluţie chimică a curs pe el

Un bărbat de 55 ani se află în stare critică, după ce a suferit arsuri grave, într-un accident de muncă la Uzina Mecanică din Cugir. Angajatul lucra la o instalaţie, în momentul în care s-a declanşat o explozie puternică, iar acesta a fost ars de o soluţie chimică. Victima a fost transportată de urgenţă la spital. 

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 08:17

Vezi și

Bărbatul care era angajat pe secţia de tratare din cadrul Uzinei supraveghea o operaţine tehnică în momentul în care s-a declanşat explozia. Iar o soluţie chimică, încălzită la sute de grade Celsius, a curs pe bărbat. Colegii acestuia au dat imediat alarma.

Arsuri grave pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului

Terezia Muresan - director medical Spitalul Orasenesc Cugir: Pacientul la sosire în serviciul de gardă era stabil hemodinamic şi respirator, însă cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. Arsuri de gradul 3 la nivelul palmelor, arsuri circulare. Mai afectate sunt memebrele superioare, membrele inferioare, suprafaţa anterioară a toracelui şi a abdomenului.

Pentru că starea bărbatului era gravă, acesta a fost transferat cu elicoperul la spitalul din Mureş.

Radu Oprea, ministrul Economiei: Am vorbit cu domnul Arafat şi aici la spital nu au cele mai bune condiţii pentru felul în care se simte colegul nostru. Va fi transportat cu elicopterul foarte rapid la spitalul de la Târgu Mureş şi acolo poate să primească cele mai bune îngrijiri.

Poliţia împreună cu reprezentanţii ITM a deschis acum o anchetă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul, dar şi dacă au fost respectate toate normele de securitate şi protecţie a muncii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie la Uzina Mecanică din Cugir: Un muncitor s-a ales cu arsuri grave pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, după ce o soluţie chimică a curs pe el