Antena Meniu Search
x

Bărbat în stare gravă, după explozia la blocul de nefamilişti din Lugoj. Un întreg etaj a fost spulberat!

Explozie extrem de puternică în această dimineaţă la un bloc de nefamilişti din Lugoj. Un bătrân de 70 de ani a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

Vezi și

Explozie extrem de puternică în această dimineaţă la un bloc de nefamilişti din Lugoj. Un bătrân de 70 de ani a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital, 20 de persoane au fost evacuate.

Pericolul a fost mare. Oamenii erau în case când toate apartamentele de pe un întreg etaj au fost spulberate. 

Un bărbat de 70 de ani a fost grav rănit şi dus de urgenţă la spital. Din casa lui a pornit totul. Din primele informaţii, de la o acumulare de gaze de la o butelie defectă s-a produs explozia. Una care putea avea efecte şi mai grave căci putea di urmată de un incendiu. Până când orice pericol a fost înlăturat, jandarmii şi poliţiştii le-au interzis oamenilor să mai intre în apartamente. 

În total, 20 de oameni au fost evacuaţi din blocul de nefamilişti, de 4 etaje. 10 apartamente, de la etajul 1, au fost distruse aproape în totalitate. Avariată a fost şi o maşină parcată în apropiere. Oamenii nu au asigurări, iar acum sunt nevoiţi să repare totul din banii lor. Starea bătrânului care a ajuns la spital este acum stabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat în stare gravă, după explozia la blocul de nefamilişti din Lugoj. Un întreg etaj a fost spulberat!