Antena Meniu Search
x

Video Explozie urmată de incendiu, după ce o rulotă fast-food a sărit în aer, la Botiza. Cinci persoane, între care o fetiţă de 3 ani, au fost rănite

Explozie puternică în această după-amiază într-o localitate din Maramureş. O rulotă în care funcţiona un fast-food a sărit în aer, iar deflagraţia a fost urmată şi de un incendiu. Cinci oameni au fost răniţi, iar printre ei se numără şi un minor. Este vorba despre o fetiţă de 3 ani care se afla chiar în braţele tatălui în momentul exploziei. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.01.2023, 16:33

Vezi și

Fetiţa de 3 ani şi tatăl ei de 28 de ani se aflau chiar în faţa rulotei şi îşi aşteptau comanda. Aceştia au ajuns la spitalul din Sighetu Marmaţiei, cu arsuri grave. Sunt la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde sunt supuşi unor investigaţii medicale, iar în funcţie de rezultate, medicii vor decide daca îi trimit sau nu la o unitate medicală de rang superior. Tot la Spitalul din Sighetu Marmaţiei au ajuns şi celelalte trei victime. Au 20, 25 şi 35 de ani. Toţi au arsuri şi sunt investigaţi, dar starea este stabilă. 

Rulota este a unui localnic şi abia fusese deschisă

Rulota fusese amplastă în comuna Botiza, în centrul localităţii, în urmă cu doar o săptămână. Aparţinea unui localnic, iar din primele date, deflagraţia s-a produs din cauza unei butelii. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

"Explozia a fost urmată de incendiu la o rulotă tip fast food în localitatea Botiza (centru). Din primele informaţii, sunt cinci victime, dintre care un minor, cu arsuri. Un adult şi minorul au fost preluaţi de un echipaj SMURD şi sunt pe drum spre Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei", a precizat Oana Alexa Gonzi. "Din primele informaţii, explozia a fost cauzată de o butelie", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu, după ce o rulotă fast-food a sărit în aer, la Botiza. Cinci persoane, între care o fetiţă de 3 ani, au fost rănite