Antena Meniu Search
x

Video Explozie urmată de incendiu, în Iaşi. Un apartament a luat foc de la o lumânare aprinsă, 15 oameni au fost evacuaţi

S-a declanşat alarma de incendiu şi într-un bloc din Valea Lupului, în Iaşi, după ce un apartament a luat foc. Mai mulţi oameni au fost evacuaţi din clădirea cu patru etaje. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.05.2024, 13:51

Vezi și

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este o lumânare lăsată aprinsă şi nesupraveghetă în locuinţă, cel mai probabil cea de la Înviere. 

Incendiu la Valea Lupului, în Iaşi. Un bloc a fost curprins de flăcări, cel mai probabil de la o lumânare

Nu au existat victime omeneşti, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate.

Patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă au fost trimise la faţa locului când s-a dat alarma, în jurul orei 10.00. Nimeni nu se afla în apartament la momentul respectiv, dar pompierii au evacuat din blocul de locuinţe 15 persoane. 

Pe acelaşi subiect

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, pentru un atac de panică. 

"Explozie urmată de incendiu în localitatea Valea Lupului la nivelul etajului 1 într-un bloc cu 4 etaje. La intervenţie se deplasează din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi 4 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj de prim ajutor", a anunţat ISU Iaşi.

Incendiul a fost stins destul de repede, dar au existat degajări mari de fum. Pompierii atrag atenţia cu privire la faptul că, în zilele acestea de sărbătoare, se întâmplă din păcate destul de des să aibă loc incendii violente şi cu pagube destul de mari, uneori şi cu victime, din cauza faptului că oamenii lasă lumănările din Noaptea de Înviere nesupravegheate, aprinse în locuinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu, în Iaşi. Un apartament a luat foc de la o lumânare aprinsă, 15 oameni au fost evacuaţi