Antena Meniu Search
x

Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Târgu Jiu. O femeie, în stare gravă la spital. Deflagraţia s-ar fi produs din cauza unui aragaz

O femeie de 73 de ani a fost transportată la spital în stare de inconştienţă, cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, în urma unei explozii urmată de incendiu la un apartament din Târgu Jiu, informează, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 15:48

- ISU Gorj

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit, marţi dimineaţă, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o explozie urmată de un incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Târgu Jiu.

"La faţa locului au fost direcţionate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălţimi şi un echipaj SMURD din cadrul unităţii noastre, precum şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Din păcate, în interiorul imobilului a fost găsită o persoana de sex feminin în vârstă de 73 de ani, în stare de inconştienţă, cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Femeia a fost preluată de echipajul medical în stare foarte gravă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Jiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, potrivit Agerpres.

Incendiul a fost localizat şi lichidat rapid de pompieri, evitându-se propagarea la alte locuinţe. Preventiv, au fost evacuate două persoane de la etajul superior, neimpunându-se evacuarea tuturor locatarilor din bloc.

Cauza probabilă de producere a exploziei urmată de incendiu o reprezintă o acumulare de gaze provenită de la aragazul din bucătaria imobilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Târgu Jiu. O femeie, în stare gravă la spital. Deflagraţia s-ar fi produs din cauza unui aragaz