Antena Meniu Search
x

Video Explozie violentă într-un bloc din Gorj. O butelie a sărit în aer, iar 6 persoane, dintre care trei copii, au avut de suferit

Explozie puternică, ieri, într-un bloc din Turceni, judeţul Gorj. O butelie a explodat într-un apartament aflat la etajul 3, iar şase persoane, printre care şi trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 25.06.2022, 08:28

Vezi și

Locatarii au reuşit să iasă singuri din apartamente înainte să ajungă pompierii la faţa locului. În urma exploziei, un bărbat a suferit o arsură la picior, o femeie s-a rănit după ce a căzut pe scări, încercând să fugă, iar o altă femeie a făcut atac de panică.

De asemenea, trei copii au suferit tăieturi, fiind atinşi de cioburi. În urma exploziei a izbucnit un incendiu cu degajări de fum, dar pompierii au reușit să-l lichideze înainte să se extindă. Două dintre persoanele rănite au avut nevoie de spitalizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Explozie violentă într-un bloc din Gorj. O butelie a sărit în aer, iar 6 persoane, dintre care trei copii, au avut de suferit