Antena Meniu Search
x

Video "Extraordinar!" Thorr, câinele care a devenit atracţia staţiunii Straja. Se dă în vânt după schiat

Îl cheamă Thorr şi a devenit peste noapte vedeta staţiunii montane Straja. Câinele, al cărui stăpân este monitor de schi, a devenit atât de pasionat de schiat încât se dă singur pe pârtie.

de Monica Palade

la 22.02.2022, 12:30

Vezi și

Evident, Thorr ştie cum trebuie să stea ca să alunece, aşa că nici nu are nevoie de schiuri. Se pricepe atât de bine încât ştie cum să se descurce chiar şi atunci când se împotmoleşte.

Singurul lucru care îi strică bucuria alunecuşului sunt ceilalţi schiori care îi stau în cale. Însă simpaticul patruped este pregătit să o ia de la capăt.

Thorr, câinele-vedetă la Straja

Thorr îşi însoţeşte mereu stăpânul pe pârtie, aşa că a fost doar un pas să îşi descopere pasiunea. Cu turiştii, căţelul este extrem de prietenos aşa că nu e de mirare că toată lumea îl adoră. Imaginile cu Thorr au fost surprinse pe pârtia Platoul Soarelui, de Călin Tipter şi au fost postate pe o reţea de socializare.

Cum la Straja a nins iar, turiştii au venit în număr mare în staţiunea din Munţii Vâlcan. Fără îndoială unii vor trebui să mai ia ceva lecţii de la Thorr, care însă mai are şi el de lucrat la partea de slalom.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Extraordinar!" Thorr, câinele care a devenit atracţia staţiunii Straja. Se dă în vânt după schiat