Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Fabrică de dopaj" deschisă de 2 culturiști italieni, în România. Vindeau printr-o metodă uluitor de simplă

Doi culturişti italieni au fost arestaţi la Cluj, după ce s-a descoperit că au pus pe roate o adevărată fabrică de substanţe dopante. Unul dintre ei este fost campion european la culturism, la juniori, iar altul este admirator al fraților Tate, după cum arată pe reţelele de socializare. Substanţele dopante erau livrate clienţilor prin curier, atât în ţară, cât şi în străinătate. 

de Ana Grigore

la 01.08.2024 , 13:59

Doi traficanți au fost arestați preventiv după ce au vândut substanțe dopante cu grad de mare risc. Unul dintre ei a trimis în țară și strănăitate 240 de colete cu droguri prin intermediul firmelor de curierat. Acasă la ei, polițiștii au găsit mii de flacoane cu droguri.

"La data de 30.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea a doi inculpați (cetățeni străini), cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni ilegale privind circulația substanțelor dopante cu grad de mare risc și a produselor care conțin substanțe dopante cu grad de mare risc. În sarcina unuia dintre aceștia s-a reținut și comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada 2023 – 2024, inculpații au procurat, deținut și vândut, în mod repetat, substanțe dopante cu grad de mare risc, produsele fiind expediate atât în țară, cât și în străinătate prin intermediul unor firme de curierat. Din probatoriul administrat a reieșit că unul dintre inculpați a trimis către clienți, în intervalul de timp menționat, un număr de 240 de colete", anunță DIICOT.

Culturiști italieni, "dealeri" de substanțe dopante prin curierat

Vezi și

În urma celor șase percheziții efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate 1035 flacoane și 768 fiole cu substanțe dopante cu grad de mare risc, 10 kilograme comprimate conținând ostarină, 15 kilograme materie primă pentru fabricarea substanțelor dopante, 985 flacoane somatropin, 5200 comprimate având în compoziție substanțe dopante, 39 de cutii cu ambalaje, dopuri si recipiente pentru ambalare, peste 5.000 flacoane, 19 cutii conținând etichete și role de ambalat și 2 aparate mecanice de tip farmaceutic destinate producerii și ambalării substanțelor. De asemenea, au fost ridicate sumele de 33.510 euro și 7.000 lei, diferite înscrisuri, precum și alte mijloace de probă.

În locuința unuia dintre inculpați a fost identificată și o cantitate de canabis (drog de risc) deținută de acesta fără drept, în scopul consumului propriu.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Fabrică de dopaj" deschisă de 2 culturiști italieni, în România. Vindeau printr-o metodă uluitor de simplă