Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Familie din Stulpicani, rămasă pe drumuri în urma unui incendiu. Oamenii au privit cu groază cum agoniseala de-o viață li se face scrum

O familie din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, a trecut prin clipe de groază după ce un incendiu violent i-a înghiţit casa. 

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 09:05

Vâlvătaia a pârjoit totul în cale, iar în doar câteva minute focul s-a extins şi la mai multe anexe din gospodărie. Alertaţi de fum, dar şi de flăcările uriaşe, vecinii au sunat la 112. La sosirea salvatorilor 200 de metri pătraţi ardeau mocnit. Un bărbat de 62 de ani a suferit mai multe arsuri şi a avut nevoie îngrijiri medicale.

Pe mâna medicilor a ajuns şi restul familiei, printre care şi un adolescent de 15 ani. Toţi ar fi făcut atacuri de panică după ce şi-au văzut munca de o viaţă făcută scrum. Mai multe animale din gospodăria afectată au sfârşit carbonizate. Incendiul s-ar fi produs în urma unui scurtcircuit.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Familie din Stulpicani, rămasă pe drumuri în urma unui incendiu. Oamenii au privit cu groază cum agoniseala de-o viață li se face scrum