Antena Meniu Search
x

Video Fată de 15 ani, în grija statului după ce a minţit că e bătută acasă. Copila se iubea cu un tânăr de 20 de ani, iar părinţii nu o lăsau să-şi continue relaţia

Se spune că nimic nu poate sta în calea dragostei, mai ales atunci când vorbim de prima iubire. Asta a gândit şi o adolescentă de 15 ani din Gorj, care s-a îndrăgostit nebuneşte de un tânăr cu cinci ani mai mare. Numai că părinţii fetei s-au opus poveştii de dragoste şi i-au cerut copilei să încheie relaţia cu bărbatul de care era amorezată. 

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 10:25

Vezi și

Supărată că proprii părinţi i-au interzis să se mai vadă cu iubitul ei, fata s-a gândit să-i pedepsească la rândul său. A apelat Telefonul Copilului şi i-a reclamat că au lovit-o. 

Iubire înterzisă în Gorj: ea 15 ani, el 20

Aceasta a fost luată într-un centru de plasament, numai că după câteva zile adolescenta s-a răzgândit şi a recunoscut că în realitate a vrut să se răzbune pe părinţii săi.

Minodora Sucea, purtător de cuvânt DGASPC Gorj: Într-adevăr, pe perioada şederii în centrul de plasament de primire urgenţă, minora şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai vrea să rămână în centru  şi că vrea să se întoarcă în familie. Urmează să fie întocmit un dosar cu o propunere legală raportată la situaţia de fapt şi de drept a minorei şi a părinţilor acestora. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fată de 15 ani, în grija statului după ce a minţit că e bătută acasă. Copila se iubea cu un tânăr de 20 de ani, iar părinţii nu o lăsau să-şi continue relaţia