Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fată prinsă la furat, dezbrăcată şi dată afară pe stradă, în Alexandria

O fată prinsă la furat într-un magazin de haine din Alexandria (Teleorman) a fost dezbrăcată şi apoi dată afară pe stradă de angajatele magazinului.

de Alin Tarnovschi

la 14.01.2020 , 18:51

O fată prinsă la furat într-un magazin de haine din Alexandria (Teleorman) a fost dezbrăcată şi apoi dată afară pe stradă de angajatele magazinului.

Actualizare 16.20. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vânzătoarea care a dezbrăcată-o pe fată şi a dat-o afară, dar şi pentru tânăra prinsă la furat.

Fata se afla într-un magazin din Alexandria, împreună cu o prietenă, iar la un moment dat, angajatele magazinului le-au surprins în timp ce furau haine.

Vezi și

Sondaj: Sunteţi de acord cu modul în care a procedat vânzătoarea? Click aici pentru a vota

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit angajatelor, tinerele au încercat să fure mai multe perechi de blugi, îmbrăcând perechile una peste alta.

Prinse în flagrant, cele două au recunoscut că încercau să fure, motiv pentru care au fost pedepsite.

Cu toate că puteau să le reţină până la sosirea unui echipaj de Poliţie, angajatele au decis să aplice singure legea şi le-au umilit pe cele două tinere prinse la furat.

"Vouă nu vă este ruşine? Uite fată! Are alte două perechi. A furat şapte perechi de blugi. Chem Poliţia. Noi eram proaste? Noi nu am văzut când ai furat?", a strigat una dintre angajate către fata prinsă la furat.

Una dintre ele a fost pusă să se dezbrace, iar în momentul în care a rămas în chiloţi şi în sutien, a fost scoasă afară de angajate.

sursa: Total Impact Facebook

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Fată prinsă la furat, dezbrăcată şi dată afară pe stradă, în Alexandria