Antena Meniu Search
x

Femeie împinsă în faţa maşinilor la semafor de un om al străzii, în Arad. Victima acuză că nimeni nu a sărit să o ajute

Incident şocant în Arad. O femei de 39 de ani, fără adăpost şi cunoscută cu afecţiuni psihice, a împins o altă femeie spre şosea, în timp ce aştepta la un semafor. Poliţia Judeţeană Arad a anunţat că s-a autosesizat şi va lua măsuri în acest caz.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 14:14

Femeie împinsă în faţa maşinilor la semafor de o altă femeie, în Arad. Victima acuză că nimeni nu a sărit să o ajute
Femeie împinsă în faţa maşinilor la semafor de o altă femeie, în Arad. Victima acuză că nimeni nu a sărit să o ajute - Facebook

O femeie a relatat pe Facebook că în timp ce aştepta la un semafor din municipiul Arad, a fost prinsă de mână şi împinsă din spate de către o altă femeie. Victima a reuşit să se echilibreze pentru a evita să cadă în faţa maşinilor, dar a menţionat că nimeni nu a intervenit să o ajute. Ea a reuşit să o fotografieze pe cea care a împins-o.

Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, vineri, că la instituţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest incident, dar că a identificat agresoarea: "Poliţiştii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a precizat sursa citată.

Mărturia victimei din Arad: "Unde ne îndreptăm, Dumnezeule mare_"

"Unde ne îndreptăm, Dumnezeule mare? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la "doamna" din poză care nu e în mințile ei! Stai liniștit la semafor și se trezește o nebună, care nu ar trebui sa fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când mașinile trec cu viteza. Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini. Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic? Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin." este mărturia publicată de victimă pe contul de Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie împinsă în faţa maşinilor la semafor de un om al străzii, în Arad. Victima acuză că nimeni nu a sărit să o ajute