Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Arad, în stare gravă după ce a fost atacată cu toporul şi cuţitul în propria casă, de subalternul soţului său. După faptă, bărbatul s-a sinucis

Scene şocante într-o localitate din Arad! O femeie de 59 de ani a fost atacată cu toporul, iar apoi înjunghiată de un bărbat pe care soţul acesteia tocmai îl concediase. Ca să se răzbune pe fostul patron, agresorul a intrat peste femeie în casă, a lovit-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.08.2023, 13:20

Vezi și

Femeia este internată la spitalul judeţean din Arad a fost operată, însă este în stare gravă, spun medicii. 

S-a sinucis imediat după faptă

Incidentul a avut loc, luni, înainte de prânz. Bărbatul de 54 de ani a atacat-o cu sălbăticie cu un topor şi cu un cuţit pe soţia fostului său şef chiar în locuinţa acestora. Era supărat că a fost concediat pentru că avea probleme cu alcoolul.

S-a gândit că aşa se răzbună. De altfel, imediat după incident l-a sunat pe fostul său şef şi i-a spus ce a făcut. Fusese angajat într-o firmă care aparţinea de Primăria oraşului Sânatana. Când şi-a dat seama de gravitatea faptelor pe care le-a comis, bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în faţa unui tren. A murit pe loc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie din Arad, în stare gravă după ce a fost atacată cu toporul şi cuţitul în propria casă, de subalternul soţului său. După faptă, bărbatul s-a sinucis