Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Femeie din Făgăraș, atacată cu cuțitul de fostul iubit în plină stradă, în faţa copiilor. Sub ploaia de lovituri, s-a refugiat chiar în secția poliției

O femeie din Făgăraş s-a refugiat în sediul Poliţiei după ce fostul iubit a atacat-o cu cuţitul în plină stradă, în faţa copiilor. Individul are la activ o condamnare cu suspendare pentru tentativă de omor, iar femeia avea inclusiv un ordin de protecţie împotriva lui. Poliţiştii l-au imobilizat chiar în interiorul secţiei. 

de Claudiu Loghin

la 20.08.2024 , 18:24

Femeia este conștientă în acest moment și deși a suferit multiple lovituri, unele în zone vitale ale corpului, este internată conștientă la Spitalul Județean din Sibiu. 

Fostul iubit a atacat-o cu cuţitul în plină stradă, în faţa copiilor

Atacul s-a petrecut luni seară, în zona centrală a municipiului Făgăraș, foarte aproape de sediul poliției și sub ochii celor trei copii, toți adulți, ai celor doi. Femeia s-a refugiat în sediul poliției sub ploaia de lovituri și a fost salvată de agenții care erau în serviciu la acea oră și de cei trei copii ai cuplului.

Vezi și

Femeia a fost transportată imediat la spital iar bărbatul a fost reținut pe loc de polițiști. Bărbatul are la activ o faptă din 2002, tot o tentativă de omor, o faptă pentru care în 2023 a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Femeie din Făgăraș, atacată cu cuțitul de fostul iubit în plină stradă, în faţa copiilor. Sub ploaia de lovituri, s-a refugiat chiar în secția poliției