Antena Meniu Search
x

Femeie fără mască pălmuită de un bărbat într-un autobuz din Iași. Martorii spun că femeia a lovit prima. Video

O femeie a fost lovită peste față de un bărbat, într-un autobuz din Iași. Martorii spun că femeia, care nu purta masca de protecție pe față, l-a lovit prima pe bărbatul respectiv. Polițiștii ieșeni anunță că efectuează verificări.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.10.2020, 17:59

Vezi și
  • O femeie a fost pălmuită într-un autobuz din Iași
  • Martorii spun că bărbatul doar a ripostat

Majoritatea pasagerilor au strigat la șofer sa opreasca autobuzul și să o dea jos pe femeie, însă șoferul nu a luat măsuri.

Persoana care a filmat scena a publicat imaginile pe internet, precizând că femeia l-a lovit întâi pe bărbatul care este filmat lovind-o.

De asemenea, se pare că femeia respectivă ar fi fost și sub influența alcoolului.

IPJ IASI: "Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale"

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie fără mască pălmuită de un bărbat într-un autobuz din Iași. Martorii spun că femeia a lovit prima. Video