Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre incidentul din mallul din Bucureşti: femeia care şi-a agresat copilul a lovit un poliţist şi o vânzătoare

Noi detalii apar în cazul femeii care a fost încătuşată într-un mall din Bucureşti. Potrivit unor surse din anchetă, ea şi-a lovit copilul, apoi o vânzătoare.

Vezi și

Noi detalii apar în cazul femeii care a fost încătuşată într-un mall din Bucureşti. Potrivit unor surse din anchetă, ea şi-a lovit copilul, apoi o vânzătoare şi un poliţist, în momentul arestului.

Surse din anchetă spun că scandalul cu femeia încătuşată în Mega Mall Pantelimon a pornit într-un magazin de haine. Femeia, care era însoţită şi de alte persoane, a început să-şi lovească băieţelul. Una dintre angajate a încercat să o potolească, avertizând-o că va suna la Protecţia Copilului.

Femeia ar fi continuat însă să-şi agreseze propriul copil, iar angajata a atenţionat-o din nou. În mod surprinzător, mama furioasă s-ar fi năpustit şi asupra vânzătoarei şi a lovit-o.

Unul dintre martorii la scena uluitoare a chemat poliţia. Alertaţi, doi poliţişti au intervenit, dar femeia a continuat să fie agresivă.

În discuţia cu poliţiştii, ea a atacat pe unul dintre agenţi şi l-a lovit cu pumnul în faţă, mai spun surse din anchetă.

Femeia a fost încătuşată şi dusă la secţia de poliţie. Copilul ei a fost luat de cunoscuţi şi e în grija bunicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre incidentul din mallul din Bucureşti: femeia care şi-a agresat copilul a lovit un poliţist şi o vânzătoare