Antena Meniu Search
x

Video Femeie agresată sexual de mai multe ori de un bărbat de 34 de ani, în parcul din faţa Palatului Parlamentului

Caz şocant, azi-noapte, în Bucureşti, în parcul din faţa Palatului Parlamentului. O femeie a fost agresată sexual de mai multe ori de un individ de 34 de ani. Individul a urmărit-o pe femeie timp de câteva minute, până într-o zonă ferită unde a şi agresat-o.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 14:11

Vezi și

Polițiștii de la Secția 17 Poliție au fost sesizați, marți, de o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.00, ar fi fost urmărită de către un bărbat, din zona unei treceri de pietoni, până în proximitatea unui parc, din Sectorul 5. 

A plecat, doar ca să revină câteva minute mai târziu să repete fapta.

Violatorul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Între timp, victima a sunat la 112 iar individul a fost prins în scurt timp de poliţişti. Bănuitul a fost imobilizat și dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie agresată sexual de mai multe ori de un bărbat de 34 de ani, în parcul din faţa Palatului Parlamentului