Antena Meniu Search
x

Video Fete de 11, 13 şi 16 ani, victime ale agresorului sexual din lift. Recidivistul a recunoscut că voia să o violeze

O fată de 16 ani a trecut prin spaima vieţii. A fost prinsă în lift de un bărbat cu minte bolnavă care a început s-o sărute şi să o atingă cu forţa. Scenele cumplite în care fata încearcă să scape au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Individul e recidivist: ar mai fi atacat două copile de 11 şi 13 ani.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 19:28

Vezi și
  • Imagini care vă pot afecta emoţional!

Scenele cumplite s-au întâmplat într-un bloc din sectorul 3 din Capitală şi au fost surprinse de o cameră de supraveghere. În imagini, se vede cum fata de 16 ani intră în lift. O urmează, la doi paşi, individul de 20 de ani.

Tânărul închide, agitat, uşile şi apasă butonul pentru ultimul etaj. Se întoarce apoi către fată şi o priveşte insistent câteva secunde. Îşi spun câteva cuvinte, iar agresorul începe să o atingă. Vrea să o ia în braţe, iar tânăra se apără. Disperată să scape din mâinile lui, adolescenta apasă pe butoane şi încearcă să deschidă uşile. Nu reuşeşte, iar bărbatul o prinde ca într-o menghină.

Copila se zbate, ţipă şi loveşte cu palmele şi picioarele în uşa liftului. Când vede că n-are nicio şansă, tânăra încearcă să se liniştească şi să-l îmbuneze. Agresorul îi prinde mâna, începe să o sărute şi să-şi pună capul pe umerii ei. Când liftul se opreşte, în final, fata ţâşneşte, îl lasă pe bărbat să iasă şi se baricadează în stare de şoc.

Reporter: Câte fete ai atacat? Ai recunoscut fapta?  Îţi pare rău? Regreţi?

Pe acelaşi subiect

Agresor: Da!

Clipe de teroare pentru adolescenta de 16 ani

Fata s-a dus apoi glonţ la poliţie şi a făcut plângere. Agenţii l-au ridicat din apartamentul său unde locuia cu bunica. L-au găsit în pat, cu un cuţit sub pernă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Individul cu minte bolnavă n-ar fi la prima oroare. În luna iunie, tocmai scăpase de o pedeapsă de un an de arest la domiciliu tot pentru agresiune sexuală. Iar la cazier are încă o faptă, similară. Victime i-au căzut două copile de 11 şi 13 ani.

Bogdan Ghebaur: Bărbatula fost depistat şi dus la audieri. Se fac cercetări pentru a se stabili întreaga activitate a acestuia.

Dus la audieri agresorul şi-a recunsocut faptele si a povestit in fata politistilor ca a urmarit-o pe fata cu gândul să întretin relatii sexuale cu ea in lift.

Săptămâna trecută, tot în Bucureşti, un alt bărbat a fost prins după ce a ţinut captivă o femeie într-un lift şi a început să o atingă în zonele intime. Tânăra a reclamat agresiunea la poliţie, iar după cinci zile individul a fost prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fete de 11, 13 şi 16 ani, victime ale agresorului sexual din lift. Recidivistul a recunoscut că voia să o violeze