Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care o femeie este agresată sexual, în liftul unui bloc din Capitală: ''Am ţipat, l-am lovit cu piciorul''

O femeie a fost agresată sexual, într-un bloc din Capitală, ziua-n amiaza mare! Un bărbat beat a urmărit-o şi apoi a încolţit-o în lift. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere. Poliţiştii au avut nevoie de cinci zile ca să-l prindă, iar astăzi judecătorii au decis arestarea sa. 

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 20:16

Vezi și

Tânăra din imagini nu şi-a dat seama că este urmărită. Bărbatul a intrat după ea în bloc, a aşteptat să se urce în lift, apoi a ţinut uşa deschisă. Când şi-a dat seama că este în pericol, tânăra a reuşit să îl împingă şi să treacă pe lângă el, dar agresorul nu a renunţat cu una cu două.

Victimă: L-am rugat să închidă uşa la lift, nu a vrut. Atunci am ieşit din lift, am încercat să fug, am urcat pe scări, ne-am luptat un pic, m-a împins şi nu am reuşit să fug. M-am panicat şi m-am ascuns în lift. Am blocat uşa cu piciorul. 

Ajunsă înapoi în lift, femeia a fost prinsă în capcană. Din cauza şocului, nu a reuşit să ţină telefonul în mâini şi să îşi sune soţul. Agresorul a profitat, a intrat peste ea şi a atins-o în zonele intime. 

Victimă: Până la urmă am ţipat, l-am lovit cu piciorul, el s-a speriat crezând că o să iasă cineva în ajutorul meu şi a fugit. 

Pe acelaşi subiect

Agresorul a fost prins abia după 5 zile. Femeia s-a temut că istoria se va repeta

Totul s-a întâmplat joia trecută. Tânăra a reclamat agresiunea la poliţie, dar timp de cinci zile a trăit cu spaima că va da iar nas în nas cu individul. Ieri, bărbatul a fost prins. 

Bogdan Ghebaur, Poliţia Română: Bărbatul a fost depistat pe o stradă din sectorul 2. Acesta a fost condus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Agresorul are probleme cu consumul de droguri şi de alcool, iar la momentul atacului era băut. Vecinii tinerei spun că zona devine din ce în ce mai periculoasă şi cer poliţiştilor să patruleze cartierul mai des. 

''Se pripăşesc toţi....toţi beţivii, toţi drogaţii.''

''Aici sălăşluiesc, mi-au luat oglinda de la maşină ca să nu stea degeaba.''

''Mie mi-au luat şi capacele de la maşină.''

Individul care a agresat-o pe femeie riscă acum între doi şi şapte ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul terifiant în care o femeie este agresată sexual, în liftul unui bloc din Capitală: ''Am ţipat, l-am lovit cu piciorul''