Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 16 ani agresată într-un lift al unui bloc din Sectorul 3. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Agresorul este recidivist

Imagini dramatice surprinse într-un lift al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. O tânără de 16 ani, urcă în lift, urmată în scurt timp de un tânăr de 20 de ani. Nici nu se închid bine uşile că bărbatul începe să se apropie de fată şi să o atingă, după care o ia în braţe. Speriată fata încearcă să deschidă uşile şi să strige după ajutor. 

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 13:52

Vezi și

În tot acest timp, agresorul o ţine strâns pe fată, care încearcă disperată să se salveze. Într-un final, tânăra închide uşile, iar tânărul se pare că se linişteşte şi îi sărută mâinile ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Într-un final, când liftul se deschide, bărbatul coboară.

Incidentul surprins de o cameră de supraveghere

Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 25 august, în jurul orei 22.00. La scurt timp după faptă, tânăra a depus plângere la poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl identifice pe agresor şi l-au ridicat şi condus la audieri, joi dimineaţa, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. 

Se pare că agresorul nu este la prima abatere de acest fel. Avea acelaşi mod de operare. A fost eliberat recent, în luna iunie a acestui an pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală pentru care a fost condamnat. La cazier mai are încă o faptă similară. Minorele în cele doua cazuri aveau 11 și 13 ani.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 25 august 2022, Secția 23 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în liftul unui imobil din Sectorul 3. Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei.

În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri.Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânără de 16 ani agresată într-un lift al unui bloc din Sectorul 3. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Agresorul este recidivist