Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 12 ani cu picioarele zdrobite, după un accident teribil la Leţcani, în Iaşi

O fetiţă de 12 ani din Leţcani a ajuns la spital cu răni extrem de grave după ce a traversat neregulamentar şi a fost strivită de un autoturism ce venea spre Iaşi.

Fetiţa lovită are 12 ani
Fetiţă de 12 ani cu picioarele zdrobite, după un accident teribil la Leţcani, în Iaşi - Facebook

O fetiţă de 12 ani din Leţcani a ajuns la spital cu răni extrem de grave după ce a traversat neregulamentar şi a fost strivită de un autoturism ce venea spre Iaşi.

Fetiţa are ambele picioare rupte şi a fost salvată de medici şi martori de la moarte. Accidentul îngrozitor a avut loc astăzi, 14 decembrie, la ora 7.00, în localitatea Leţcani. Potrivit informaţiilor oferite de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, fetiţa ar fi traversat neregulamentar, printr-un loc situat la aproximativ 40 de metri de o trecere de pietoni, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

O maşină marca Peugeot condusă de un bărbat de 42 de ani, care venea înspre Iaşi, a surprins-o şi lovit-o brutal. O imagine surprinsă de martori imediat după accident arată cum cărţile cu care micuţa mergea la şcoală au fost împrăştiate pe şosea. 

După impact, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost începute de martori şi continuate de cadrele medicale. După aproximativ 20 de minute, victima şi-a revenit şi a putut fi transportată la spital. 

Potrivit medicilor, I.L.B a fost diagnosticată cu tramatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, contuzie de bazin, dar şi fractură a femurului de la ambele picioare. Ea a fost dusă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va rămâne internată, cel mai probabil, în următoarele săptămâni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 12 ani cu picioarele zdrobite, după un accident teribil la Leţcani, în Iaşi