Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fetiţă de 2 ani, în comă după ce a fost spălată de mama ei cu o soluţie de deparazitare a oilor. Copila a fost salvată în ultima clipă

Un nou caz din ceea ce deja a devenit un fenomen extrem de periculos, plătit cu vieţi de copii. O fetiţă de doar 2 ani din Suceava a ajuns în comă la spital după ce mama ei a spălat-o cu o soluție pentru deparazitarea oilor. 

de Clara Mihociu

la 03.09.2024 , 12:43

Din fericire de această dată fetiţa a putut fi salvată de către medici, a primit antidotul la spitalul de Pediatrie din Iaşi şi s-a făcut şi spălarea corespunzătoare şi astfel a ieşit din comă, este conştientă în acest moment dar rămâne la secţia de Terapie Intensivă pentru a fi supravegheată de medici. Spunem din fericire pentru că de foarte multe ori în astfel de situaţii de copii mici care ajung intoxicaţi cu astfel de substanţe ajung să se piardă vieţi omeneşti.

Medicii trag un semnal de alarmă, le spun părinţilor să nu mai folosească astfel de substanţe pentru deparazitare externă a animalelor pe copii sau pe oameni în general pentru că funcţionează ca o otravă. Fetiţa a intrat în comă imediat după ce mama a spălat-o pe cap cu acea substanţă folosită pentru oi. A ajuns iniţial la spitalul din Suceava, apoi a fost transferată la Iaşi.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Fetiţă de 2 ani, în comă după ce a fost spălată de mama ei cu o soluţie de deparazitare a oilor. Copila a fost salvată în ultima clipă