Antena Meniu Search
x

Fetiță de 3 ani, adusă drogată cu marijuana la spital, în Constanța. Mama copilei spune că ar fi mâncat niște bomboane

Caz şocant al unui copil de 3 ani, care a ajuns drogat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva în România. Fetiţa a fost dusă la spital chiar de mama ei, cu simptomele specifice unei supradoze. Medicii au internat-o de urgenţă, iar în urma analizelor de sânge, copilul a ieşit pozitiv la canabis. A primit imediat tratament de urgenţă, iar personalul medical a anunţat poliţia. Şi mama a fost testată pentru consum de droguri, dar în cazul ei rezultatul a fost negativ. Femeia spune că nu ştie ce s-a întâmplat dar a menţionat că cea mică ar fi mâncat o bomboană. Polţia a deschis un dosar penal, iar Protecţia Copilului o anchetă socială

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 12:50

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a declarat că pacienta a fost internată pentru ingestie de substanţe necunoscute. ”Este vorba despre un pacient minor în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă.

Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise, prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale.

După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Vezi și

Mama fetiței ar fi cetățean olandez, iar soțul ei este român, scrie presa locală. Femeia le-a declarat anchetatorilor că fetița ar fi mâncat niște bomboane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Fetiță de 3 ani, adusă drogată cu marijuana la spital, în Constanța. Mama copilei spune că ar fi mâncat niște bomboane