Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 3 ani și mama ei, salvate din râul Dâmbovița. Copila a aruncat o piatră în apă și s-a dezechilibrat. Femeia a sărit după ea, disperată s-o salveze

La un pas de tragedie. O fetiță de aproximativ trei ani a fost salvată de autorități, după ce a căzut în râul Dâmbovița. Și mama copilei a fost scoasă teafără din apă, după ce aceasta a sărit să-și salveze fetița.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 12:41

Vezi și

Poliștii au ajuns la fața locului și au reușit să le scoată pe cele doua din apă la timp, înainte ca totul să se transforme într-o tragedie. Copila se juca și ar fi aruncat o piatră în apă, moment în care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. 

Copila se juca și ar fi aruncat o piatră în apă, moment în care s-ar fi dezechilibrat

La data de 12 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 06.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiță ar fi căzut în râul Dâmbovița. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au acționat imediat și au pătruns în apa râului, reușind să scoată din apă pe fetiță și pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva. Din primele cercetări, s-a stabilit  că fetița ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în râu. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție pentru stabilirea situației de fapt”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei. 

De asemenea, polițiștii le-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, ambele fiind cooperante și conștiente. Atât copila, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât și mama ei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiță de 3 ani și mama ei, salvate din râul Dâmbovița. Copila a aruncat o piatră în apă și s-a dezechilibrat. Femeia a sărit după ea, disperată s-o salveze