Antena Meniu Search
x

Fetiţă desfigurată cu un borcan de bulion pentru o pungă de pufuleţi, în Călăraşi

O fetiţă din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost desfigurată de patroana unui magazin din sat care a lovit-o cu un borcan de bulion în cap din cauza unei pungi de pufuleţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.03.2019, 17:21

Vezi și

O fetiţă din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost desfigurată de patroana unui magazin din sat care a lovit-o cu un borcan de bulion în cap din cauza unei pungi de pufuleţi.

Părinţii copilei au publicate pe Facebook imagini şocante cu fetiţa, plină de sânge, la spital, după ce a fost lovită de patroana magazinului din sat.

Potrivit postării, care a stârnit indignarea a sute de mii de oameni, totul s-ar fi întâmplat, ieri, în comuna Ileana, după ce fetiţa s-a întors de la grădiniţă.

Copila a văzut o colegă care mânca pufuleţi, iar când a ajuns acasă i-a cerut tatălui bani să îşi cumpere şi ea.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa s-a dus la magazinul din sat şi a luat direct de pe raft punga cu pufuleţi, moment în care patroana magazinului, care se afla în apropiere, s-a enervat şi a lovit-o pe fetiţă cu un borcan de bulion direct în cap.

Lovită cu borcanul de bulion în cap pentru că nu a aşteptat la uşă

Lovitura a fost atât de puternică încât micuţa a suferit un traumatism grav şi a ajuns acasă plină de sânge.

"Fetiţa a văzut la grădiniţă că o fată mănâncă nu ştiu ce fel de pufuleţi, iar când a venit acasă i-a cerut bani tatăşui ei şi a mers la magazin să îşi ia acei pufuleţi. A sunat la sonerie şi uşa fiind deschisă, fetiţa a intrat şi a mers la raftul cu pufuleţi şi după ce a luat acei pufuleţi stătea şi aştepta la tejghea să vină acea femeie (...) Acea monstruozitate de femeie a luat un borcan şi a lovit-o în cap că nu a putut ea să îşi facă treaba din cauza ei", a scris o femeie din sat pe Facebook.

Potrivit rudelor, fetiţa este internată, în prezent, în spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi are mari dureri de cap.

"Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, ameţeli şi lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice şi suferă de un atac de panică", a declarat unul dintre apropiaţii familiei fetiţei.

Familia este decisă să depună plângere penală împotriva patroanei magazinului care a desfigurat-o pe fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fetiţă desfigurată cu un borcan de bulion pentru o pungă de pufuleţi, în Călăraşi