Antena Meniu Search
x

Filmul accidentului cu 9 răniţi, pe Centura Sibiului. Un TIR scăpat de sub control a lovit două camionete

Nouă oameni au fost la un pas de moarte într-un accident deosebit de grav care a avut loc în această dimineață pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu-Sebeş. Un TIR scăpat de sub control a lovit două autocamionete ca într-un joc tragic de domino. A fost nevoie de echipaje pentru descarcerare, dar şi de un elicopter smurd pentru transportul victimelor.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 05.01.2024, 13:12

Vezi și

Victimele sunt conştiente, cele nouă persoane au fost asistate medical, opt au fost transportate la spital. Dintre acestea, patru sunt în stare gravă, potrivit ISU.

Potrivit autorităţilor, accidentul s-a produs după ce un camion de mare tonaj a lovit o utilitară aflată pe partea dreaptă a autostrăzii A1. Din acest impact, camionu a ricoşat în parapetul de pe marginea dreaptă a sensului de mers, apoi, înapoi pe carosabil a lovit o autoutilitară care circula pe banda a doua. Autovehiculul a fost proiectat în parapetul de pe partea stângă a şoselei. 

Traficul rutier a fost blocat până când echipajele medicale, inclusiv echipajul aerian, au încheiat misiunea de salvare. Planul Roşu a fost dezactivat la ora 09:13. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu 9 răniţi, pe Centura Sibiului. Un TIR scăpat de sub control a lovit două camionete