Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cu BMW și mașina de poliție, pe șoseaua Panduri din București. Agenții transportau un reținut la arest

O maşină de lux a fost făcută praf, noaptea trecută în Capitală, după ce a intrat într-o autospecială de poliţie care transporta un reţinut. Autospeciala aflată în misiune avea semnalele luminoase şi acustice pornite, spun martorii. Autoturismul celălalt era condus de un şofer de numai 22 de ani. Doi poliţişti, dar şi şoferul celeialte maşini şi pasagera lui au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 26.04.2023, 14:06

Vezi și

Ora 3 dimineaţa, intersecţia străzilor Calea 13 Septembrie cu Şoseaua Panduri.

O autospecială de poliţie este izbită puternic de un autoturism. În urma impactului, maşina este aruncată la o distanţă de câţiva metri. 

Alin Buțu, reprezentant ISU București - Ilfov: Un accident rutier între o autospecială de poliţie şi un autoturism BMW.

Mașina de poliție transporta o persoană reţinută, spre arest

Pe acelaşi subiect

Autoturismul venea dinspre Academia Militară, iar autospeciala de poliţie dinspre Palatul Parlamentului. Din primele cercetări, maşina de poliţie avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Transporta o persoană reţinută, spre arest.

Eduard Marin, reporter Observator: Impactul a fost atat de puternic încât autoturismul a fost răsturnat cu roţile în sus.

Bărbatul de 22 de ani care era la volan dar şi o tânără pasageră au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şi cei doi poliţişti din autospecială au fost răniţi.

BMW-ul a distrus bordurile şi stâlpii din intersecţie

Imediat după accident la faţa locului a ajuns şi tatăl şoferului.

Reporter - tatăl șoferului din BMW:

Credeţi că era băut fiul dumneavoastră?

Cum?

Era băut?

Nu. Păi i-a făcut testul şi nu i-a ieşit nimic. I-a făcut la...

Martorii spun că tânărul de 22 de ani circula cu viteză. Cert e că, după impactul extrem de violent, autoturismul lui a distrus bordurile şi stâlpii din intersecţie.

Dimineaţă la faţa locului încă se mai vedeau urmăririle accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu BMW și mașina de poliție, pe șoseaua Panduri din București. Agenții transportau un reținut la arest