Antena Meniu Search
x

O şoferiţă fără scrupule a folosit numele unui pilot mort pentru a scăpa de amendă. Bărbatul decedase într-un accident de elicopter, în Australia

O femeie din Australia a utilizat numele unui pilot mort într-un accident de elicopter pentru a scăpa de o amendă de circulație. Ea a fost descoperită și ulterior a fost trimisă în judecată pentru fraudă și furt de identitate.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 11:43

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Stephanie Louise Bennett a fost prinsă folosind telefonul în timp ce se afla la volan. Ca să scape de amendă, ea a folosit informații din necrologul lui Ashley Jenkinson, un pilot care a murit într-un accident de elicopter, îndelung mediatizat. Pilotul născut în Marea Britanie s-a aflat printre cele patru persoane care și-au pierdut viața atunci când două elicoptere s-au ciocnit în apropiere de Brisbane, în ianuarie.

Şoferiţa a recunoscut că a folosit numele unui pilot mort

Miercuri, Bennett a pledat vinovată de fraudă și furt de identitate. Ea va fi condamnată în luna mai. Poliția spune că femeia de 33 de ani a primit o notificare de amendă la începutul lunii ianuarie, la scurt timp după ce a fost prinsă folosind telefonul în timp ce conducea. Sancțiunea era de 1.078 de dolari australieni, potrivit BBC.

Ea a contestat amenda, nominalizându-l pe Jenkinson, pe care nu-l cunoștea, ca fiind șoferul mașinii. Partenera lui Jenkinson a alertat autoritățile după ce a primit notificarea de amendă la câteva săptămâni după moartea acestuia.

În instanță, Bennett a prezentat scuze ''pentru tulburarea pe care acest lucru a provocat-o oricui". Ea a spus că a trecut prin ''probleme personale și financiare" la momentul respectiv și că a încercat să anuleze acțiunile sale în dimineața următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O şoferiţă fără scrupule a folosit numele unui pilot mort pentru a scăpa de amendă. Bărbatul decedase într-un accident de elicopter, în Australia