Antena Meniu Search
x

Video Porsche Taycan făcut bucăți, după ce a intrat cu viteză sub un TIR polonez. Imagini de groază pe autostrada A5, în Germania

Tragedie, marți seară, pe o autostradă din Germania. Imagini înfiorătoare publicate de presa locală arată consecințele unui accident cumplit, în urma căruia un Porsche Taycan electric, de aproape 400 de cai putere, s-a făcut bucăți după ce a intrat cu viteză sub un TIR. Șoferul bolidului, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.04.2023, 13:05

Nenorocirea s-a produs marți, în jurul orei 17:00, pe autostrada A5, la Hattenbacher Dreieck.

În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului, polițiștii au stabilit că autoturirmul Porsche se afla pe banda de viraj către A7 în direcția Fulda când, din motive încă necunoscute, a intrat cu viteză în spatele unui autotren.

Pentru șoferul de 71 de ani, in Hünfelder Land, orice ajutor a venit prea târziu. Bărbatul a murit pe loc, relatează Osthessen News, care a publicat imagini teribile de la locul tragediei.

Nu există urme de frânare

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost unul devastator. Mașina sport de 80.000 de euro dezvoltă aproape 400 de cai putere, iar la locul accidentului nu există urme de frânare.

Autoturismul a fost efectiv dezmembrat. Partea din față a fost zdrobită de forța impactului, iar roata din partea stânga-față a fost smulsă. Deși salvatorii au ajuns rapid, nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe bărbatul rămas prins între fiarele mașinii. Pompierii au fost nevoiți să taie din caroseria bolidului, pentru a scoate trupul fără viață din epavă. 

Până la această oră, nu există stabilită o dinamică a accidentului, "Nu se știe cu exactitate ce viteză a avut Porsche-ul în momentul impactului. A fost desemnat un expert pentru a clarifica acest aspect", au declarat polițștii germani pentru Bild.

Cercetările la fața locului au durat până la ora 22:00, când autostrada spre nord a putut fi eliberată complet. În tot acest timp, s-au format cozi uriașe de mașini, care s-au întins pe 6 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Porsche Taycan făcut bucăți, după ce a intrat cu viteză sub un TIR polonez. Imagini de groază pe autostrada A5, în Germania