Antena Meniu Search
x

Video BMW făcut praf de mașina poliției, într-o intersecție din București. Bolidul a distrus bordurile și stâlpii, apoi s-a răsturnat

Trei poliţişti au ajuns la spital după ce autospeciala în care erau a fost implicată într-un accident rutier în această noapte în Capitală. Maşina de poliţie a lovit un autoturism condus de un şofer în vârstă de 22 de ani, într-o intersecţie. Martorii spun că autospeciala avea semnalele luminoase aprinse. Impactul a fost atât de violent încât cealaltă maşină a ajuns cu roţile în sus. Şoferul a fost dus la spital, iar pasagera din dreapta a primit îngrijiri la faţa locului. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 26.04.2023, 07:52

Vezi și

Accidentul a avut loc în jur de ora 3.00, la intersecţia străzilor Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Panduri, din Sectorul 5. 

Alin Buțu, reprezentant ISU București - Ilfov: Un accident rutier între o autospecială de poliţie şi un autoturism BMW.

BMW-ul s-a răsturnat cu roțile în sus

Primele informaţii arată că poliţiştii ar fi fost în misiune. La momentul accidentului circulau cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Celălalt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, venea dinspre Academia Militară, iar autospeciala de poliţie dinspre Palatul Parlamentului. În intersecţie, cele două maşini s-au izbit violent. 

Pe acelaşi subiect

Eduard Marin, reporter Observator: Impactul a fost atat de puternic, încât autoturismul a fost răsturnat cu roţile în sus.

În maşina poliţiei se aflau trei agenţi. Toţi au fost răniţi şi au ajuns la spital, în stare stabilă, cu răni uşoare.

Alin Buțu, reprezentant ISU București - Ilfov: În urma evenimentului au rezultat cinci victime, dintre care patru au fost transportate la spital. În autoturismul de poliție au fost trei victime, iar în autoturismul BMW două victime. 

Martorii spun că tânărul din BMW circula cu viteză

Şoferul din BMW a ajuns la spital, iar pasagera din dreapta a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Imediat după accident, a ajuns acolo şi tatăl şoferului.

Reporter - tatăl șoferului din BMW:

Credeţi că era băut fiul dumneavoastră?

Cum?

Era băut?

Nu. Păi i-a făcut testul şi nu i-a ieşit nimic. I-a făcut la...

Martorii spun că tânărul de 22 de ani circula cu viteză. Cert e că, după impactul extrem de violent, autoturismul lui a distrus bordurile şi stâlpii din intersecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » BMW făcut praf de mașina poliției, într-o intersecție din București. Bolidul a distrus bordurile și stâlpii, apoi s-a răsturnat