Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de pe Podul Floreasca. Cei doi francezi care au căzut cu maşina în lac ar fi vrut să fugă pentru a nu fi prinşi că au băut

O maşină, în care se aflau doi cetăţeni francezi, a sărit de pe Podul Floreasca, în această dimineaţă. Cei doi tineri care ar fi fost băuţi în momentul accidentului, au ajuns la spital după ce au reuşit să iasă singuri din autoturismul care se scufunda. Mai mulţi scafandri au verificat ulterior interiorul maşinii. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 11.11.2022, 14:35

Vezi și

Surse Observator spun că principala ipoteză în acest caz este că tânărul care se afla la volan în momentul accidentului ar fi fost băut. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi 26 de ani, cetăţeni francezi, au reuşit să iasă singuri din autoturism, după ce acesta s-a răsturnat în apă şi chiar ar fi vrut să fugă de la locul accidentului, tocmai pentru a nu fi prinşi că au băut.

Francezii au scăpat doar cu câteva zgârieturi

Scafandrii de la ISU au avut de făcut de două ori scufundări astăzi: prima dată când au trebuit să verifice dacă mai sunt şi alte victime şi a doua oară a fost acum aproximativ 2-3 ore, când au prins un cablu metalic de plafonul maşinii pentru a putea fi scoasă din apă.

Cei doi tineri au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Se pare că cei doi au venit cu viteză dinspre bulevardul Mircea Eliade, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina pe trotuar, a dărămât gardul podului şi a ajuns în apă, ajungând să se răstoarne pe o parte.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. A fost deschis inclusiv un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă se cercetează doar fapta, nu şi persoana. Până la această oră, nu s-a stabilit care dintre cei doi tineri se afla la volan. Investigaţiile urmează să clarifice dacă şoferul era băut sau nu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de pe Podul Floreasca. Cei doi francezi care au căzut cu maşina în lac ar fi vrut să fugă pentru a nu fi prinşi că au băut