Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn

Accident cumplit în Maramureş. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp şi apoi s-a răsturnat pe plafon. 

de Simona Vasiac

la 22.06.2024 , 19:18

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii. Şoferul de 20 de ani era în maşină cu doi prieteni şi mergeau de la Săpânţa spre Satu Mare. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, iar apoi s-a răsturnat pe plafon. Impactul a fost atât de puternic încât i-a trezit din somn pe localnici. 

La faţa locului au venit imediat medici, pompieri şi poliţişti. Pentru unul din pasageri, un băiat de 24 de ani, nu au mai putut face nimic. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui alt pasager, ambii fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Alţi doi pasageri sunt răniţi

Articolul continuă după reclamă

Din cauza rănilor, şoferul nu a putut fi testat cu etilotestul la locul accidentui, dar i s-au recoltat probe de sânge la spital. Medicii spun că starea lui este foarte gravă. Expertiza care va stabili cu exactitate ce viteză avea bărbatul în momentul accidentului va fi gata în câteva luni. Localnicii spun că mulţi şoferi trec prin zonă cu viteză foarte mare, "Ne-am aşteptat să ne trezim şi cu o maşină în casă", spune un localnic.

Cât de violent a fost imapctul se vede pe epava maşinii. Poliţiştii au deschis dosar penal şi înceracă să afle cum s-a produs accidentul. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn