Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului din centrul Piteștiului, unde un tânăr a fost înjunghiat pe stradă, ziua în amiaza mare. Cu ultimele puteri, a sunat la 112 după ajutor

Clipe de coşmar în centrul oraşului Piteşti. Un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat ieri după-amiază, pe stradă, de către un individ necunoscut. Cu ultimele puteri, victima a sunat la 112. Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă s-au deplasat imediat la faţa locului. Bărbatul, a fost transportat de urgenţă la spital, iar oamenii legii îl caută acum pe agresor. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.  

de Mariana Zaharia

la 26.07.2023, 10:20

Vezi și

La orele amiezii, un apel disperat la 112 anunţă că un bărbat a fost victima unui atac.

Agresorul îl încolţise lângă scara unui bloc din centrul oraşului Pitești, după care, cu un cuţit, i-a aplicat mai multe lovituri. 

Florin Popa, Poliția Argeș: Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin serviciul apeluri de urgenţă 112 de către un bărbat de 34 de ani cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat de o persoană pe care nu ar cunoaşte-o în timp ce se afla în zona unui bloc de locuinţe din Municipiul Piteşti.

Înjunghiat în plină stradă, agresorul e liber

Pe acelaşi subiect

La sosirea medicilor, bărbatul era conștient, însă pierduse mult sânge.

Mihai Dragomirescu, Ambulanța Argeș: Acesta prezenta plagă înjunghiată la braţul stâng şi zona lombară şi escoriaţii pe coapsă stângă. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş pentru investigaţii. 

Bărbat: Nu e sigur nicăieri, nicăieri nu e sigur.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere le pot fi de folos acum poliţiştilor pentru a-l idetifica pe agresor, care nu a fost incă găsit.

Deşi victima nu a depus plângere, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul atacului din centrul Piteștiului, unde un tânăr a fost înjunghiat pe stradă, ziua în amiaza mare. Cu ultimele puteri, a sunat la 112 după ajutor