Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Gorj: şi-a ucis partenera cu 16 lovituri de cuţit, apoi le-a povestit vecinilor ce-a făcut şi a sunat la 112. Omul ar avea probleme psihice

Crimă teribilă în Gorj. O femeie de 57 de ani, contabilă la primăria din localitatea Baia de Fier, a fost ucisă de partenerul ei. Şocant este faptul că, după ce a comis fapta, chiar bărbatul a fost cel care a sunat la 112. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.07.2023, 14:11

Vezi și

Anchetatorii vorbesc despre un conflict spontan. Femeia în vârstă de 57 de ani a fost înjunghiată de partenerul său de viaţă, un bărbat de 52 de ani din judeţul Argeş, care se mutase la ea în urmă cu patru ani.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la gestul extrem

Ieri, cei doi s-ar fi certat, iar într-un moment de furie, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi a înjunghiat-o de 16 ori. Chiar el, după ce a comis crima, a mers peste drum la vecini şi le-a mărturisit ce a făcut şi tot el a fost cel care a sunat la 112. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru omor. 

În localitatea Baia de Fier, rudele şi vecinii femeii sunt încă în stare de şoc. Potrivit unor aporpiaţi, bărbatul avea afecţiuni psihice şi nu şi-ar mai fi luat tratamentul de trei zile. Cei doi se cunoscuseră în urmă cu patru ani pe internet, iar apropiaţii spun că până acum nu ar fi auzit să fi avut vreo ceartă.

Doliu este şi la Primăria Baia de Fier unde femeia era contabilă. de peste 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Gorj: şi-a ucis partenera cu 16 lovituri de cuţit, apoi le-a povestit vecinilor ce-a făcut şi a sunat la 112. Omul ar avea probleme psihice