Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Roznov e cutremurător. Ilie a sfârşit sub ploaia loviturilor de cuţit, în faţa fiului de 16 ani. Trei copii au rămas fără tată

O petrecere organizată în curtea unei familii s-a transformat într-o tragedie în oraşul Roznov, din judeţul Neamţ. O femeie de 29 de ani l-a înjunghiat mortal pe cel care a organizat evenimentul, un bărbat de 52 de ani. Ameţită bine de aburii alcoolului, agresoarea a lovit la întâmplare. Martor la nenorocire, fiul victimei a încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului, însă a fost mult prea târziu. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Angela Bertea

la 17.05.2024 , 11:53

Ilie era tatăl a trei copii, însă după divorţul de soţia sa, se mutase în oraşul Roznov împreună cu fiul său de 16 ani. Revenind la viaţa de burlac, bărbatul de 52 începuse să organizeze frecvent petreceri în curtea casei. După spusele vecinilor, alcoolul era nelipsit.

Filmul crimei din Roznov

Aşa a cunoscut-o şi pe cea care urma să-i devină călău. Deşi locuia în Cluj, femeia de 29 de ani îşi vizita frecvent o rudă care stătea în zonă.

Vezi și

La scurt timp, fata a reuşit să se facă plăcută printre oamenii din oraş. Zilele trecute, după obicei, bărbatul a încins un grătar imediat ce a ajuns acasă de la serviciu.

Pe acelaşi subiect

Printre invitaţi s-a aflat şi femeia care urma să-i curme viaţa.

Localnic: Erau acolo... băiatul un pic ameţit cu prietena şi încă cu o fată. Muzică dată la maximum.

Ioana a luat cuţitul de pe masă şi s-a năpustit asupra bărbatului de 52 de ani

La un moment dat însă, pentru că se simţea rău, fiul său a plecat. Atunci, încurajată de băutură, Ioana a luat cuţitul de pe masă şi fără să clipească s-a năpustit asupra bărbatului. 

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: O tânără în vârstă de 29 de ani, folosindu-se de un cuţit ar fi exercitat mai multe lovituri asupra unui bărbat în vârstă de 52 de ani. 

Fiul de 16 ani a încercat să-şi salveze tatăl, în zadar însă. Inima bărbatului a încetat să mai bată. 

Radu Roibu, purtător de cuvânt SAJ Neamţ: Un pacient inconştient, cu plagă penetreantă traumatică prin înjunghiere, semitorace stânga anterior. Imediat s-au efectuat manevrele de resuscitare. Fără rezultat.

Tânăra, reţinută pentru omor

Imediat, la faţa locului au ajuns şi criminaliştii.

Angela Bertea, reporter Observator: Poarta locuinţei unde s-a întâmplat totul este sigilată, poliţiştii continuă cercetările şi vor să afle cu exactitate motivele care au dus la această tragedie. 

Tânăra a fost reţinută acum pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Filmul crimei din Roznov e cutremurător. Ilie a sfârşit sub ploaia loviturilor de cuţit, în faţa fiului de 16 ani. Trei copii au rămas fără tată