Antena Meniu Search
x

Video Filmul jafului de la sucursala unei bănci din Brăila. Polițiștii sunt pe urmele bărbatului care a fugit cu 2.000 de euro în 20 de secunde

Poliţiştii din Brăila sunt pe urmele bărbatului care a jefuit ieri sucursala unei bănci din oraș. Hoţul care purta mască şi mănuşi chirurgicale a ameninţat o funcţionară apoi a fugit cu câteva mii de euro. Individul a dat atacul la bancă în miezul zilei şi totul a durat numai 20 de secunde. Jaful a fost filmat de camerele de supraveghere.

de Adrian Obreja

la 14.10.2021, 13:29

Vezi și

Jaful a avut loc pe Şoseaua Buzăului în Brăila, ziua în amiaza mare. Individul intră în bancă cu masca de protecţie pe faţă, şapca şi gluca pe cap şi mănuşi chirurgicale. Semn că nu a vrut să lase urme. Angajata este singură la ghişeu. Bărbatul se preface că vrea să se aşeze pe scaun. Evită un moment. Înconjoară biroul şi îi înmânează un bilet. 

Jaful a durat 20 de secunde

Femeia citeşte şi imediat individul ajunge în spatele ei. Din mânecă pare că scoate un obiect cu care o ameninţă. Îi face semn către sertarul cu bani. Femeia îl deschide, profită că hoţul s-a îndepărtat uşor de ea şi fuge. Individul începe să aleagă bancnotele mari. Când angajata se întoarce cu o altă colegă, bărbatul se sperie, dărâmă sertarul şi fuge. 20 de secunde. Atât durează tot jaful. 

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Alarma a fost dată la ora 14 şi 5 minute. Imediat au ajuns criminaliştii. se fac cercetări acum, se caută amprente şi orice alte indicii care ar putea duce către autorul jafului”.

Pe acelaşi subiect

Ce scria în biletul dat casierei

Pe bilet, spun surse din anchetă, i-ar fi scris angajatei să stea calmă şi nu o să păţească nimic. Şi să îi dea banii. 2.000 de euro ar fi fost prada. 

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Sediul băncii a fost închis după atac iar angajata sucursalei a fost audiată ore în şir chiar aici în interior”.

Femeia ar fi încă în şoc. 

Deocamdată nu se ştie identitatea bărbatului. Poliţiştii şi jandarmii încearcă să-i ia urma şi după camerele de supraveghere din oraş. Individul riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul jafului de la sucursala unei bănci din Brăila. Polițiștii sunt pe urmele bărbatului care a fugit cu 2.000 de euro în 20 de secunde