Antena Meniu Search
x

Video Filmul scandalului monstru din benzinăria din Constanţa. Tânărul agitat, care a ameninţat angajaţii, dus la Psihiatrie

Un bărbat agitat şi extrem de agresiv a fost imobilizat ieri de poliţişti în parcarea unei benzinării din Constanţa, după ce a făcut scandal şi a ameninţat angajaţii. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.06.2023, 14:08

Vezi și

Pe imaginile surprinse de un bărbat care se afla în benzinărie se vede cum tânărul este imobilizat de mai multe persoane. În sprijinul poliţiştilor vin şi câţiva trecători care ajută la această misiune. Au fost cel puţin 5, 6 persoane care s-au luptat minute bune cu individul, iar în sprijin au venit mai multe autospeciale de poliţie.

Tânărul, care are în jur de 30 de ani, a reuşit să fie pus la pământ, încătuşat şi urcat în autospeciala de poliţie, iar ulterior a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde va fi suspus unei expertize şi cel mai probabil va rămâne internat până la finalul anchetei.

Din primele informaţii, se pare că acesta consumase mai multe substanţe interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul scandalului monstru din benzinăria din Constanţa. Tânărul agitat, care a ameninţat angajaţii, dus la Psihiatrie