Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul tragediei din Delta Dunării. După ce l-a lăsat nesupravegheat câteva minute, mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112

Tragedie la o pensiune din Delta Dunării. Un băieţel de numai 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina pensiunii în care era cazat împreună cu părinţii. Copilul ar fi fost lăsat nesupravegheat în piscină, într-un colac, în timp ce părinţii stăteau în apropiere, pe şezlonguri. Medicii care au ajuns la faţa locului l-au resuscitat, dar nu au reuşit să-l salveze. 

de Cristina Niță

la 23.07.2024 , 13:59

Ieri, la prânz, familia din Roman, judeţul Neamţ, a ajuns la pensiunea din Dunăvățu de Jos cu gândul la o vacanţă fericită. S-au dus la piscina hotelului şi s-au aşezat pe şezlonguri, în timp băieţelul stătea într-o piscină pentru copii, într-un colac. Nu se ştie cum cel mic a ajuns în piscina pentru adulţi, cert este că au fost câteva minute în care copilul a fost lăsat nesupravegheat.

Mama şi-a văzut fiul pe fundul piscinei şi a sunat la 112

La un moment dat, o femeie de 33 de ani, mama copilului, a observat că micuţul se află pe fundul piscinei. A sunat la 112, iar la faţa locului au sosit medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea, dar şi elicopterul SMURD trimis de la Constanţa. În zadar s-au chinuit timp de aproape o oră şi jumătate să-l resusciteze pe cel mic, pentru că, din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Vezi și

În prezent, trupul neînsufleţit al băieţelului se află la Serviciul de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia. Legiştii vor stabili cu exactitate care a fost cauza decesului. Între timp, poliţiştii din Tulcea au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Delta Dunării. După ce l-a lăsat nesupravegheat câteva minute, mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112