Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copilaş de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării. Părinţii l-au lăsat nesupravegheat doar câteva clipe

Vacanţa din Delta Dunării s-a încheiat tragic pentru o familie. Un copil de doar 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina pensiunii unde era cazat. Lăsat nesupravegheat pentru doar câteva clipe, micuţul a intrat în apă şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. 

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 09:19

Mama băiatului a sunat disperată la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat minute în şir să îl salveze, însă eforturile au fost în zadar. Inima copilului a cedat la scurt timp.

"Copilul era deja în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, moment în care a ajuns şi elicopterul Constanţa. După continuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul", a declarat Radu Sicinschi, director medical SAJ Tulcea.

Copil de 3 ani, mort după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării

Vezi și

Cazul a fost preluat de polițiștii din Tulcea care vor încerca să stabilească cum s-a întâmplat tragedia.

"Polițiștii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Tulcea  au fost sesizați prin apel SNUAU la ora 18:00 de o femeie de 33 ani  că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Minorul de 3 ani  a intrat în apă nesupravegheat pentru o scurtă perioadă. A fost scos din apă în stare de inconştienţă. Deşi s-au efectuat procedurile specifice de resuscitare de către ambulanţa ajunsă la faţa locului, acesta a decedat", au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un copilaş de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării. Părinţii l-au lăsat nesupravegheat doar câteva clipe