Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Tulcea în care un tată aproape şi-a decapitat fiul cu drujba, în timp ce tăia stuf. Copilul nu a avut nicio şansă de supravieţuire

Caz şocant într-o comună din judeţul Tulcea. Un bărbat şi-a accidentat mortal copilul în vârstă de doar 7 ani, în timp ce tăia stuful de la o stână, cu o drujbă. Medicii au sosit imediat la fața locului și au încercat să-l resusciteze, dar băiatul nu a supraviețuit. Micuţul făcea partea dintr-o familie cu şase copii. Atenţie detalii cu puternic impact.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.11.2022, 13:11

Vezi și

Un bărbat de 37 de ani și-a rănit mortal fiul de 7 ani, accidental, în timp ce tăia stuf cu o drujbă. În ciuda intervenției medicilor de la ambulanța Măcin, copilul nu a putut fi salvat, pentru că erau secționate venele importante din zona gâtului.

Se pare că bărbatul nu l-a observat pe băiețel și a făcut o manevră în urma căreia l-a atins cu motofierăstrăul. Elicopterul SMURD de la Galaţi, chemat inițial în ajutor, a fost întors din drum, pentru că era prea târziu.

Ancheta a fost preluată de polițiștii criminaliști, care vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, pe numele tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Tulcea în care un tată aproape şi-a decapitat fiul cu drujba, în timp ce tăia stuf. Copilul nu a avut nicio şansă de supravieţuire