Antena Meniu Search
x

Firea l-a DEMIS pe managerul Spitalului Colentina: "Bolnavii au stat o jumătate de zi în frig!"

Managerului Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, a fost demis, în această dimineaţă, a anunţat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. 

Managerului Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Andreescu, a fost demis, în această dimineaţă, a anunţat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. 

Potrivit edilului general, "bolnavii au stat o jumătate de zi în frig", din cauza unei probleme interne, "o tratare superficială a actului managerial", nefiind făcută o revizie. 

"Unii fac ce ştiau de dinainte, nu mai merge. Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Mâine, dacă se dovedeşte că şi alt manager nu îţi îndeplineşte obligaţiile faţă de cetăţeni, pleacă acasă, cum a plecat şi directorul RATB", a spus Firea, la Comandamentul de iarnă convocat în această dimineaţă la Primăria Capitalei.

Primarul General a declarat că există motive întemeiate de nerespectare a contractului de management de către directorul Spitalului Colentina.

Potrivit Gabrielei Firea, duminică, jumătate de zi pacenţii internaţi la Spitalul Colentina au stat în frig. 

"Nu era o problema de la RADET, ci o problema internă legată de lipsa de management, de inexistenţa unei revizii şi de o tratare superficială a actului managerial. Nu pot să tolerez astfel de atitudini", a mai spus Gabriela Firea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Firea l-a DEMIS pe managerul Spitalului Colentina: "Bolnavii au stat o jumătate de zi în frig!"