Antena Meniu Search
x

Fiul lui Nicolae Guță, lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Bărbatul nu știe câți bani i s-au furat

Unul din copiii lui Nicolae Guță a fost lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri. Le-a mărturisit polițiștilor că i s-a furat o sumă de bani, însă nu știe exact cât avea la el. 

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 17:03

Fiul lui Nicolae Guță, lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Bărbatul nu știe câți bani i s-au furat - Facebook

Fiul manelistului de 36 de ani a fost atacat în jurul orei 18:30 de un tânăr pe care îl știa din vedere. Oamenii legii aju întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Ce spun polițiștii 

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaşte din vedere, în timp ce se afla pe o  stradă, din municipiul Petroșani. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fiul lui Nicolae Guță, lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Bărbatul nu știe câți bani i s-au furat