Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiul unei patroane din Rovinari a murit pe loc într-un teribil accident: 'Ai grijă de tine acolo unde eşti' (Foto)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, fiul patroanei unei cofetării din oraş, a murit într-un teribil accident rutier produs de un prieten de-al său.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 15:08

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, fiul patroanei unei cofetării din oraş, a murit într-un teribil accident rutier produs de un prieten de-al său.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică în satul Cârbeşti, comuna Drăguţeşti, pe DN 66 între Târgu-Jiu şi Rovinari.

Robert Cimpoieru (22 de ani), fiul patroanei cofetăriei Sara din Rovinari, se afla pe scaunul din dreapta într-un autoturism marca Fiat condus de un prieten.

Articolul continuă după reclamă
In urma accidentului, tanarul din Rovinari a murit pe loc
Pe acelaşi subiect

"Un conducător auto, de 20 ani, în timp ce conducea un Fiat, pe DN 66 Tg Jiu – Rovinari, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, un pasager, de 22 de ani, care se afla in autoturism, a decedat, iar șoferul a fost transportat de spital, fiind rănit destul de grav. Ambii sunt din Rovinari. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Robert Cimpoieru a murit in urma accidentului din Carbesti

Zeci de prieteni au postat mesaje emoţionante de adio pe pagina de Facebook a tânărului din Rovinari care a murit în urma accidentului.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, frate. Nu îmi vine să cred că nu mai eşti printre noi. Ai grijă de tine acolo unde eşti", a scris Georgiana.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Fiul unei patroane din Rovinari a murit pe loc într-un teribil accident: 'Ai grijă de tine acolo unde eşti' (Foto)