Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în Capitală, la o clădire dezafectată din Sectorul 1. Martorii spun că au auzit mai multe explozii puternice: a fost emis mesaj RO-ALERT

Flăcări uriaşe şi o coloană uriaşă de fum în nordul Capitalei. A fost emis şi un mesaj de avertizare RO-ALERT.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 22:12

Vezi și

Conform surselor Observator ar arde o clădire dezafectată din zona depoului STB. Martorii spun că ar fi auzit mai multe explozii puternice în apropiere de Podul Constanţa înainte ca focul să izbucnească. La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi.

Pompierii intervin cu 14 autospeciale

”La sosirea primelor echipaje de intervenție, ardea la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 650 metri pătrați. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de intervenție și salvare la înălțime și o ambulanță SMURD”, informeză ISU București - Ilfov.

Pompierii au pornit deja spre locul incendiului cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de intervenție și salvare la înălțime dar și o ambulanță SMURD. Pericolul este uriaş pentru că în zonă este şi o benzinărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Incendiu în Capitală, la o clădire dezafectată din Sectorul 1. Martorii spun că au auzit mai multe explozii puternice: a fost emis mesaj RO-ALERT