Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu: Nu se renunță la nicio restricție actuală până pe 1 iunie

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a declarat, luni, după încheierea maratonului de vaccinare în București că obiectivul acestui eveniment a fost depășit, fiind vaccinate 20.000 de persoane, în Capitală.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 13:57

Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu - Facebook

Premierul Florin Cîţu afirmă că nu este o coincidenţă că în România rata infectărilor cu COVID-19 este în scădere, în timp ce se observă şi o creştere a ratei de vaccinare. "Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare pentru a atinge ţinta până la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Se poate, putem atinge această cifră", susţine el.

"Venim după un weekend foarte bun privind campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la Bucureşti, cu rezultate fantastice. Avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arată dorinţa românilor de a reveni cât mai curând la normalitate", a declarat, luni, Florin Cîţu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

El a menţionat că românii au înţeles că doar prin vaccinare se poate reveni la normalitate.

"Nu există nicio coincidenţă că avem o rată a infecărilor în scădere, semnificativ, în acelaşi timp în care vedem şi o creştere a ratei de vaccinare. Ele merg mână în mână. Este nu doar o corelaţie, este şi o relaţie de cauzalitate de la vaccinare către rata de infectare în scădere", a susţinut premierul.

El a reiterat că este posibil ca până la 1 iunie să fie 5 milioane de persoane vaccinate în România. Totodat, șeful Executivului a anunțat că nu se va renunța la nicio restricție actuală până pe 1 iunie.

"Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare pentru a atinge ţinta până la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Se poate, putem atinge această cifră şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând", a subliniat Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu: Nu se renunță la nicio restricție actuală până pe 1 iunie