Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, în vizită la maratonul de vaccinare anti-Covid-19 de la Sala Palatului: "De astăzi, vă puteţi vaccina fără programare"

Premierul Florin Cîţu a mers, vineri seara, la centrele de vaccinare anti-Covid-19 inaugurată la Sala Palatului, unde bucureştenii, şi nu numai, se pot vaccina în sistem non-stop în următoarele zile.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 18:39

Premierul Florin Cîţu îşi doreşte ca un număr cât mai mare de români să se vaccineze împotriva coronavirusului
Florin Cîţu s-a întâlnit la maratonul de vaccinare anti-Covid-19 de la Sala Palatului cu Valeriu Gheorghiţă, şeful campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului - Facebook Florin Cîţu
  • Premierul Florin Cîţu susţine că, de la 1 iunie, România face un pas mare spre revenirea la normalitate.

Autorităţile din Bucureşti au programat un maraton de vaccinare anti-Covid-19, urmând ca doritorii să se poată vaccina atât la cele 40 de centre de vaccinare deschise la Sala Palatului, şi care vor funcţiona non-stop cel puţin până luni la 8 dimineaţa, cât şi la cele 10 centre de vaccinare deschise la sediul Bibliotecii Naţionale.

Acţiunea se vrea a fi un semnal transmis pentru ca românii să se vaccineze masiv împotriva coronavirusului, dar reprezintă şi un punct de cotitură, de vineri urmând ca doritorii să se vaccineze fără a mai fi necesar să-şi facă programare.

Premierul Florin Cîţu a mers în vizită la centrele de vaccinare deschise la Sala Palatului şi s-a declarat încântat atât de organizarea de la faţa locului, cât şi de modul în care a evoluat campania de vaccinare în România.

România, pas mare spre revenirea la normalitate de la 1 iunie

Pe acelaşi subiect

Florin Cîţu, premierul României: Astăzi am depăşit bariera de 3,5 milioane de persoane vaccinate împotriva coronavirusului, după ce ieri am bifat un nou record, peste 100.000 de persoane vaccinate în doar 24 de ore. Ce am văzut aici, astăzi, reprezintă un eveniment care arată o organizare exemplară. Toţi organizatorii merită felicitaţi. De astăzi, în România vă puteţi vaccina fără programare. Alegeţi centrul, mergeţi şi vă vaccinaţi. Nu durează mult, iar apoi începe altă viaţă, veţi vedea. Am vrut să avem suficiente doze astfel încât să nu mai stea românii la coadă pentru că nu există cele necesare.

Premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze şi că "vom mai avea astfel de evenimente, maratoane de vaccinare anti-Covid-19, pentru că doar aşa putem să facem un pas important spre revenirea la normal. De la 1 iunie nu o să fie o revenire 100% la normal, dar este un pas important şi veţi vedea că deciziile pe care le anunţăm în curând arată că România este pe drumul cel bun".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Florin Cîţu, în vizită la maratonul de vaccinare anti-Covid-19 de la Sala Palatului: "De astăzi, vă puteţi vaccina fără programare"